President Bouterse hervat werkzaamheden

Zijne Excellentie Desiré Bouterse zal per presidentieel besluit te rekenen van woensdag 01 november 2017 de werkzaamheden behorende bij de bevoegdheden van het ambt van president van de Republiek Suriname wederom hervatten. Per presidentieel besluit had het staatshoofd ingevolge artikel 98 onder B van de Grondwet van de Republiek Suriname de uitoefening van eerder genoemde bevoegdheden per vrijdag 29 september 2017 tijdelijk neergelegd. Het ambt van president werd waargenomen door de vicepresident Michael Ashwin Adhin. De president bedankt een ieder in binnen als buitenland die in welke vorm dan ook belangstelling heeft getoond gedurende zijn rustperiode. Ook spreekt het staatshoofd zijn erkentelijkheid uit voor de vele bidgroepen die steeds in gebed zijn voor kracht en genade voor de gehele Surinaamse natie.

error: Kopiëren mag niet!