“Hij doet goed werk op het gebied van tumoren”

Moenna Bhagwat bedankt collega natuurgenezer Richard Cullimore voor de huldiging
Moenna Bhagwat bedankt collega natuurgenezer Richard Cullimore voor de huldiging

Natuurgenezer Moenna Bhagwat
Natuurgenezer Moenna Bhagwat
“Hij doet goed werk op het gebied van tumoren.” Met deze woorden huldigde wereldnatuurgenezer Richard Cullimore de alternatieve genezer Moenna Bhagwat vrijdagavond in de zaal van de Flex Mall. Bhagwat, beter bekend als meneer Moenna uit Saramacca, geneest ook personen op de traditionele wijze middels drank, vervaardigd uit diverse kruiden.
Tegenover Dagblad Suriname verklaarde Bhagwat dat hij bijzonder veel ondersteuning geniet van een medische specialist. Hij is hem vooral heel erkentelijk. Deze medische specialist heeft hem speciaal een ruimte aangeboden waar hij twee keren per week in de morgenuren patiënten ten dienste kan zijn. Bhagwat wil zijn cliënten op deze wijze tegemoet komen. Er is geen kostenplaatje verbonden aan zijn kruidenmedicijnen. Voor hem is belangrijk dat die persoon genezen wordt.
Bhagwat begon zijn natuurgeneeswijze vanaf 2003. Hij begon eerst met kleine aandoeningen, waaronder suikerziekte. Zijn eerste tumorpatiënt genas hij in 2008. Deze persoon had een hersentumor en had slechts 6 maanden te leven indien hij niet geopereerd zou worden. Maar de patiënt koos ervoor om slechts de kruidendrank van Bhagwat in te nemen. Negen jaren verder is hij er nog springlevend en doet normaal zijn dagelijkse werkzaamheden. Ook de epileptische aanvallen die hij 9 jaren terug kreeg, zijn verdwenen.
In achtereenvolgende jaren heeft Bhagwat diverse tumorgevallen genezen. Wel is belangrijk dat er nog geen medische ingreep is verricht. Recent nog kreeg hij een peuter van 3 jaar. Dit was in april van dit jaar het geval. Deze kleine kon niet eens lopen. Zes maanden verder en met natuurmedicatie gaat het de goede kant op met hem. Hij zit thans op een peuterschool. “Hij had een tumor van 10 cm in zijn hoofd.” Het stemt Bhagwat heel goed dat hij patiënten op deze wijze kan helpen.
Hij begrijpt heel goed dat hetgeen hij doet nooit en te nimmer geaccepteerd en geapprecieerd zal worden door de westerse medische wereld. “Laten we eerlijk wezen. Ik doe mijn werk en ook zij doen hun werk. Ik ga niet in hun beleid. De chemische processen waarmee zij bezig zijn, zijn een miljardeninvestering.”
Bhagwat is ook Cullimore dankbaar dat hij geloof heeft in het werk dat hij doet en dat hij ook tot een van de onderscheiden personen mag behoren.

error: Kopiëren mag niet!