Actie bond NVB opgeschort

De actie van de bond bij het Nationaal Vervoerbedrijf (NVB) is opgeschort. De werknemers gaan vandaag, na 3 weken staking, wederom naar het werk. De directie heeft de bond zover gekregen om de werknemers aan het werk te krijgen, terwijl de bond ook een helder afspraak heeft gemaakt rond de koopkrachtversterking die werd opgeëist. Zij krijgen allemaal een koopkrachtversterking van SRD 400, zoals afgesproken. Het werk wordt hervat onder de voorwaarde dat de koopkrachtversterking binnen 2 weken wordt uitbetaald. Het ligt in de bedoeling dat bond en directie aan tafel zitten om de cao-onderhandeling voort te zetten. De rust binnen de gemoederen van de bond bleek afgelopen week minder te worden. Voordat de actie werd verscherpt, kreeg de bond een oproep van de directie om wederom aan tafel te zitten.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!