“Hij had een gele trui aan”

De twee scholieren J.S. en K.S. blijven erbij dat de verdachte Jonel O. degene is die op 13 juli hun mobiele telefoons op een schoolterrein heeft afgepakt. “Hij had een gele trui aan”, benadrukten de benadeelden bij de verdere behandeling van de strafzaak tegen Jonel. J.S. vertelde in de rechtszaal dat hij vroeg ’s morgens op school arriveerde en samen met een vriend bezig was een filmpje te bekijken op zijn mobiele telefoon. Dit is toen de verdachte onopgemerkt samen met nog twee mannen het schoolerf opkwam en naar hem toeliep. “Hij trok een mes en zei dat ik mijn telefoon aan hem moest afstaan. Van mijn vriend kon hij niet afpakken, dus is hij naar een andere leerling gegaan, wiens mobiel hij ook wegtrok”, zei J.S. Volgens de tweede getuige K.S. was het iets tegen half zeven ’s morgen toen hij op school arriveerde. Ook hier liep de verdachte naar hem toe en trok een mes tevoorschijn. “Hij trok mijn mobiel en earpiece weg. Hij is het. Hij had die dag een gele trui aan”, zei de benadeelde K.S. aan de rechter. K.S. gaf aan niet gezien te hebben of Jonel andere slachtoffers op het schoolterrein heeft gemaakt. De verdachte ontkent de beschuldigingen. Deze zaak wordt op 7 november verder behandeld.
FR

error: Kopiëren mag niet!