Ouder mishandelt leerkrachten om snoepzakje

De politie van Wanica kreeg vrijdagmorgen omstreeks 08.00 uur een melding van een vechtpartij op een school aan de Fajalobilaan. Ter plaatste aangekomen vernam de sterke arm dat een ouder twee leerkrachten heeft mishandeld. Uit het onderzoek blijkt dat de moeder van de kleuter op die bewuste morgen met haar dochter naar school is geweest om rekenschap te vragen aan de kleuterjuf waarom haar dochter geen snoepzak heeft gehad. Dit mondde uit in een woordenwisseling gevolgd door een vechtpartij. Een andere leerkracht kwam ertussen om partijen uit elkaar te halen. Zij kreeg een keiharde slag met een stoel op haar hoofd. Beide leerkrachten zijn verwezen naar een arts voor medische hulp. De politie zal na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie bepalen of de agressieve moeder al dan niet in verzekering wordt gesteld.

error: Kopiëren mag niet!