Natuurgenezer Richard Cullimore houdt lezing traditionele homeopathie

Richard Cullimore
Richard Cullimore
Aanstaande vrijdag houdt de beste natuurgenezer ter wereld, Richard Cullimore, een lezing in de Flex Mall over traditionele homeopathie. Ook zullen cliënten die succesvol behandeld zijn, de gelegenheid krijgen om hem te bedanken. In gesprek met Dagblad Suriname geeft Cullimore te kennen dat hij door de gemeenschap is gevraagd om de kennis van de natuurgeneeswijze waarover hij beschikt met hen te delen. Cullimore is geen onbekende in Suriname. Twee jaar geleden heeft hij de hoogste onderscheiding ontvangen uit handen van president Desi Bouterse. Ook beschikt hij over zijn eigen praktijk hier.
Door de World Federation Bushdoctor heeft Cullimore in mei 2016 in Engeland de onderscheiding van de Best Healer of the World ontvangen. Middels zijn natuurgeneeswijze heeft hij patiënten met diverse klachten behandeld. Deze alternatieve genezer heeft tal van onderscheidingen op zijn naam staan. Zo heeft hij in Duitsland de Gouden Bloem van de World Federation of Bush Doctors in ontvangst mogen nemen. Hij kreeg de eervolle onderscheiding als enige Europeaan voor zijn verdiensten op het gebied van geneeskrachtige kruiden en traditionele homeopathie in Indonesië.
Cullimore is geboren in Suriname. Als kind assisteerde hij zijn oma die de medicijnvrouw van het dorp was. Op zijn elfde verhuisde hij naar Nederland. Cullimore ging studeren in Indonesië waarbij hij zich vier jaar lang verdiepte in de wereld van de genezende kruiden. De lezing vrijdag vangt aan om 20.00 uur.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!