Man beschoten door rijdende bromfietsers

Twee verdachten, gezeten op een bromfiets, hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag geschoten op het slachtoffer I.W. Hij zat kort voor het incident in gezelschap van twee vrouwen voor zijn woning aan de Matheusweg. Op een bepaald moment reden twee personen langs op een brommer van wie de duorijder zonder enige aanleiding daartoe, zes keren schoot in de richting van de aangever. Eén van de afgevuurde schoten raakte de aangever aan zijn linker borstkas. De vrouwen kwamen met de schrik vrij. Zij schakelden terstond de politie in. De daders, die al rijdend op een bromfiets op het slachtoffer hebben geschoten, zijn na hun daad doorgereden. Per eigen gelegenheid werd het slachtoffer voor medische hulp gebracht naar de Spoedeisende Hulp. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht in deze zaak. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!