394 kilo drugs verbrand te Commewijne

Commissaris Guno Roosenhoff zegt dat de in beslag genomen drugs, die op maandag 2 oktober werd onderschept in een container op een terrein dichtbij het Molenpad, op donderdag 5 oktober in het district Commewijne is verbrand. De politie had een tip gekregen omtrent de drugs en is daarop afgegaan. Het verderfelijk spul was verstopt in een 40 foot container. De container was nog niet op het Dr. Jules Sedney Haven Complex aangekomen. Volgens Roosenhoff gaat het om 13 pakken met een nettogewicht van 394.248 kilo die in bijzijn van een lid van het Openbaar Ministerie is verbrand. De Narcoticabrigade en de speurhonden waren ingeschakeld om het onderzoek te ondersteunen. Een verdachte die voor verhoor was opgebracht, is inmiddels heengezonden. Tot nu toe zijn er geen aanhoudingen verricht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!