Telesur kondigt werkzaamheden aan mobiele telecommunicatie aan

Telesur zal in de periode gelegen tussen 18 mei 2017 tot en met 9 juni 2017 noodzakelijke vervangingswerkzaamheden aan zijn netwerk voor mobiele telecommunicatie uitvoeren. De werkzaamheden zullen steeds tussen 00.00 uur
’s avonds en 05.00 uur ’s ochtends plaatsvinden. Hierbij is het noodzakelijk dat spraak- en datadiensten (bellen, sms’en en internetten), afzonderlijk voor 30 tot 60 minuten gedeeltelijk uitgeschakeld zullen worden. Consumenten kunnen gedurende deze periode stremming en/of uitval ervaren.
Het Telecommunicatiebedrijf laat weten dat hij dienstverlening voor de klant laat continueren door bij de dienstonderbreking de mogelijkheid te creëren om van andere mobiele diensten gebruik te maken. Dit houdt in dat bij stremming en/of uitval van spraakdiensten, de internetdiensten wel beschikbaar zijn en omgekeerd. Telesur vraagt begrip voor het voorgaande.
Het schema voor de werkzaamheden (tussen 00.00 uur en 05.00 uur) is als volgt:
– vrijdag 19 mei (spraak en sms)
– maandag 22 mei (spraak en sms)
– donderdag 25 mei (spraak en sms)
– zondag 28 mei (spraak en sms)
– woensdag 31 mei (internet)
– zaterdag 3 juni (internet)
– vrijdag 9 juni (in geval van geen service, gaarne uw toestel eerst uitschakelen en
dan aanschakelen).

error: Kopiëren mag niet!