Lijk verdronken visser opgevist en in vriezer geplaatst

Een visser is afgelopen zondag 14 mei verdronken tijdens het uitzetten van een visnet. Het gaat in deze om de persoon van Quentin Campion (33). Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer met nog andere vissers op zondag is vertrokken naar de Atlantische oceaan. Ter hoogte van de monding van de Suriname rivier waren zij bezig de netten uit te zetten. Op een gegeven moment raakte Campion te water. Een zoekactie werd op touw gezet echter zonder het gewenste resultaat. De volgende morgen, dus maandag 15 mei, toen de bemanningsleden bezig waren de netten binnen te halen ontdekten zij dat het ontzielde lichaam van Campion vast zat aan de netten. Het lijk werd opgevist en in een vriezer geplaatst. De politie werd ingeschakeld waarna het lijk door een uitvaartdienst werd vervoerd naar het mortuarium. De politie heeft het stoffelijk overschot in beslag genomen ter obductie. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!