15-jarig meisje ontvoerd en vermoedelijk verkracht

Een 15-jarig meisje meldde zich vrijdagmorgen aan bij de Spoedeisende Hulp. Uit haar verklaring blijkt dat zij donderdagavond door drie mannen, gezeten in een zwartgelakt voertuig, tegen haar wil is meegenomen. Op die bewuste avond kwam zij van de winkel toen het voertuig achter haar reed. Op een gegeven moment stopte de wagen, waaruit drie mannen uitstapten en het slachtoffer tegen haar wil de auto induwden. Volgens het slachtoffer werd een doek met een middel tegen haar mond en neus gedrukt, waardoor zij haar bewustzijn verloor. Toen zij de volgende morgen, dus vrijdag, bijkwam trof ze zich langs de Ephraimzegenweg aan. Zij merkte bloed aan haar geslachtsdeel en had ook pijn aan haar onderbuik. De arts heeft het slachtoffer onderzocht en een visum opgemaakt. De politie is van dit geval op de hoogte gesteld. De sterke arm is bezig met het verdere onderzoek. De daders zijn onbekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!