Berenstein verwacht nog steeds deelname BvL/ALS aan protestmanifestatie

Robby Berenstein, voorzitter van de Progressieve Vakcentrale C-47, is er blij om dat de leerkrachten uiteindelijk erdoor zijn met afspraken, die gemaakt zijn tussen de Bond van Leraren/Alliantie van Leerkrachten in Suriname en de regering. Eind van de maand krijgen alle onderwijsgevenden de volledige herwaardering. De actie van de leerkrachten is opgeheven. Gevraagd naar hoe het nu zal gaan met de deelname van de BvL en ALS aan de protestmanifestaties van exponenten van de vakbeweging, sprak Berenstein er theoretisch over.
“Hun participatie in onze protestmanifestatie is in verband met een eis van een ander karakter. Het is een nationale issue. Wij hebben niet begrepen dat zij er nu anders over denken. Het is duidelijk dat deng mang de ete. Ik zou geen reden zien waarom zij niet tegen het tegengaan van verarming zouden zijn”, aldus Berenstien.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!