Airbus SLM weer op route Paramaribo-Amsterdam

De airbus van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), die de route Paramaribo-Amsterdam visa versa onderhoudt, is na een c-check-up in Malta, terug op de route. Vanaf woensdag vliegt de SLM weer met haar eigen vertrouwd toestel. Bij een regulier onderhoudsbeurt werd een technisch mankement ontdekt. Het toestel keerde vorige week tot tweemaal toe naar Schiphol terug, vanwege een technisch mankement. SLM-directeur Robbi Lachmising zei in een eerder gesprek met de krant dat er gelijk toestellen zijn ingehuurd om de passagiers zo min mogelijk te duperen. Er waren ook passagiers van TUI aan boord. Ook met TUI werd deze situatie goed doorgepraat. Lachmising benadrukt dat de techniek altijd in de steek kan laten en daarom worden er geen risico’s genomen.

error: Kopiëren mag niet!