Fifa-topman Gianni Infantino begin april in Suriname

Fifa-topman Gianni Infantino
Fifa-topman Gianni Infantino
De voorzitter van de Wereldvoetbalbond (Fifa), Gianni Infantino, komt begin april naar Suriname. Hij zal dan de opening verrichten van onder andere het Owru Culproject, de gym naast het Dr. Ir. F. Essedstadion en de SVB sportwinkel. SVB-voorzitter John Krishnadath bevestigt de komst van Infantino naar Suriname. Hij geeft aan dat de komst van de Fifa-preses onderdeel is van een Caribisch tour die hij maakt.
Infantino komt naar Suriname vanuit Aruba, waar hij een congres gaat bijwonen. Na Suriname vertrekt hij met zijn privéjet naar Guyana, vervolgens naar Grenada om te eindigen in Trinidad & Tobago. In al deze landen zal Infantino ook de opening verrichten van projecten en of nieuwe projecten lanceren.
Krishnadath vertelt aan Dagblad Suriname dat hij bezig is te onderhandelen om Suriname als laatste stop van Infantino te krijgen. ‘Hierdoor kan hij zeker twee dagen langer in ons land vertoeven, waardoor wij meer ruimte hebben om zaken met hem te bespreken’, zegt Krishnadath.

error: Kopiëren mag niet!