Gewapende roofoverval in restaurant te Waterkant

Drie criminelen hebben donderdagochtend een gewapende roofoverval gepleegd in een restaurant annex woning aan de Waterkant. Uit het onderzoek blijkt dat de eigenaar W.C. in de opslagruimte van het gebouw werd aangevallen en mishandeld. Zijn vrouw en kind lagen in de kamer te slapen. Zij zijn ongedeerd gebleven. Volgens W.C. waren twee van de daders gewapend met respectievelijk een vuistvuurwapen en een mes. Zij hebben het pand via de vliering betreden. Onder bedreiging maakten de rovers een geldbedrag van SRD 10.000, welke in de slaapkamer was bewaard, en SRD 2000 uit het restaurant buit. Behalve het geld werden ook nog sieraden meegenomen. Het slachtoffer W.C. heeft letsels opgelopen aan zijn gelaat. Hij is medisch behandeld. Het slachtoffer weet niet hoe de daders de plaats hebben verlaten. De politie van Centrum is belast met het onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!