Goudenhuwelijk voor echtpaar Boedhram

Echtpaar Boedhram omringd door families
Echtpaar Boedhram omringd door families
Het echtpaar Boedhram heeft afgelopen zaterdag 4 maart hun Goudenhuwelijk herdacht, deze dag werd herdacht middels meditatie gezien het echtpaar trouw verbonden is aan de Brahma Kumaris. Echtgenoot Boedhram Inderbhan zag het levenslicht op 14 februari 1944. Boedhram is in zijn dagelijks leven werkzaam geweest bij NV Kirpalani. Hij stapte in het huwelijksbootje met Erna Sripatia Soekhlall. Het echtpaar is middels de hindoe ritus gehuwd op 4 maart 1967. Dit huwelijks is gezegend met vier dochters, Cisca, Sharda, Usha en Anushka en momenteel zijn er zes kleinkinderen. Het echtpaar zegt het volgende tijdens een interview met Dagblad Suriname; “dit huwelijk kwam tot stand nadat ik op een dag opstap mocht gaan met mijn zwager en onderweg werd mij voorgehouden dat ik een dame mocht gaan zien en aangeven of ik mijn leven met haar zou willen doorbrengen. Toen ik haar zag had zij in eerste oogopslag al een plaats in mijn hart veroverd. Onderweg terug had ik reeds mijn toezegging gedaan en wilde binnen drie maanden al trouwen en dat gebeurde ook”, aldus Boedhram. Echtgenote Soekhlall zegt het volgende; “ik was niet op de hoogte ervan dat hij mij was komen zien. Pas de volgende dag werd het mij voorgehouden en zo zijn wij getrouwd”, aldus Soekhlall. Het echtpaar geeft gezamenlijk het volgende boodschap mee; “het huwelijk is een heel mooi gebeuren, liefde moet van beide kanten komen en als er problemen zijn, weet dat er altijd een oplossing is” aldus het echtpaar. (foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!