Etnel: “Deze regering ziet het allemaal als een joke!”

“Dit is heel erg! Voorals als we kijken wat de huidige leiders hebben gegeven als toekomstvisie. En dit is alles behalve een geweldige toekomst! De burgers komen in grotere armoede te verkeren dan voorheen het geval was. En dit zal steeds toenemen met alle gevolgen van dien”. Dit zegt parlementslid Patricia Etnel (NPS), in gesprek met Dagblad Suriname, naar aanleiding van de degradatie welke door het Amerikaans kredietbeoordelingsbureau, Fitch Ratings, is bevestigd. De wijze hoe de regering hiermee omgaat is bovendien ook niet bevorderlijk voor sanering van de economie. “Deze regering ziet het allemaal als een joke! Het interesseert hun absoluut niet wat er met het volk gebeurd!”. Volgens Etnel geven de huidige leiders van het land een grote chaos als cadeau aan de toekomstige leiders. Internationaal bekeken wordt het imago van Suriname aanzienlijk aangetast. De productiesector ondervindt reeds enige mate van stagnatie en hiermee wordt ook de potentiële investeerders die wel wat voor Suriname zouden kunnen betekenen, ‘weggejaagd’.
KSR

error: Kopiëren mag niet!