Woningbrand Carolinastraat

Woningbrand CarolinastraatDe brandweer moest zondagmiddag uitrukken voor een woningbrand aan de Carolinastraat in het politieverzorgingsgebied Nieuwe Haven. Toen de brandweer ter plaatse verscheen, stond de bovenverdieping van de woning in brand. De brandweer heeft het pand deels kunnen redden. De begane grond heeft schroei- en waterschade opgelopen. In het pand woont een verpleegster. Op dat moment was zij samen met haar dochter thuis. Op een bepaald moment hield haar dochter haar voor dat er brand in de woonkamer was ontslaan. Het vuur ontwikkelde zich snel, waardoor het niet meer mogelijk was voor de verpleegster om de vlammen zelf te doven. Zij rende samen met haar dochter uit de woning. Het pand is wel aangesloten op het elektriciteitsnet echter is het huis niet tegen brand verzekerd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!