Vuistvuurwapen korporaal ontvreemd tijdens voetbalwedstrijd

Een dienstvuistvuurwapen met 10 scherpe patronen is zondagavond ontvreemd tijdens een voetbalwedstrijd aan de Ringweg Noord. De houder van het wapen, een korporaal, was bezig te voetballen. Hij liet zijn tas met daarin het geladen wapen onbeheerd achter op het voetbalveld. Omstreeks 20.00 uur kwam de korporaal tot de ontdekking dat zijn dienstwapen met scherpe patronen uit zijn tas was ontvreemd. Hij zocht overal, echter zonder het gewenste resultaat. De politie van Munder heeft ter zake een aangifte opgenomen. Omdat betrokkene in dienst is van het leger is het verdere onderzoek doorverwezen naar de militair politie. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de hoofdrecherche, Anand Debisarun. Hij was niet op de hoogte van dit incident.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!