Jozua Gospelband lanceert eerste videosong

Prins, Rayan en Renio
Prins, Rayan en Renio
De Jozua Gospelband(JGB), lanceerde onlangs haar eerste videosong genaamd ‘U houdt van Mij”. Dit deed zij in samenwerking met de nieuw opkomend artiest/zanger Renio Amiena. Daarnaast zijn ook Prins Ganesh en Rayan Ganesh te zien en te horen.
Het lied is in drie talen gezongen (Sarramacaans, Nederlands en Hindi). Renio doet het Sarramacaans deel. Prins zingt in het Hindi en Rayan het refrein in het Nederlands.
Het nieuw lied gaat over de liefde van Jezus Christus. Het is in beginsel een vertolking van hetgeen deze groep jongeren meemaken. Rinio zingt letterlijk over de liefde van God. Prins zingt over zijn eigen ervaring met de liefde van God. Rayan concludeert beide teksten in het Nederlands.
De band bestaat uit zes leden onder leiding van bandmanager tevens voorganger Radjinder Ganesh. De bandmanager meent dat de JGB een heel goed alternatief is in Suriname gezien er weinig beweging is op het gebied van Hindi gospel muziek.
Het lied valt bij de gospelgemeenschap al in de smaak. De promotie geschiedt via alle bekende kanalen. Binnen een week klom het lied naar nummer 4 in de top 10 bij Radio Shalom. Ook aan de nummer 1(Jeshu Dhaniavaad) in deze op 10 heeft Prins zijn bijdrage geleverd in het couplet.
De JGB is een Hindi Gospelband. De groep begon ruim een jaar terug met haar activiteiten onder de paraplu van de Volle Evangelische gemeente Gemeente Gado Genade: Jeshu Ka Darbaar.
De band heeft nog heel wat projecten in de pijplijn. Het ligt in de bedoeling dat binnen kort enkele nieuwe Hindi liederen worden gelanceerd. In tussen is de band ook veel gevraagd om haar optredens op verschillende evenementen en gelegenheden.

error: Kopiëren mag niet!