Minister Welzijn neemt leiding op Handel en Industrie over

Minister Welzijn neemt leiding op Handel en Industrie over (1)Minister Ferdinand Welzijn zwaait vanaf 1 februari 2017 de scepter op het ministerie van Handel en Industrie. In een kort onderhoud dat de minister met de directie had, benadrukte hij dat er samengewerkt moet worden om doelen te bereiken. Voor hem is het belangrijk dat er een werkbare structuur wordt gecreëerd en daarom gaf hij duidelijk aan dat hij voor open communicatie staat en resultaatgericht werkt.
De HI-minister wees de directieleden er verder op dat ze een duwersrol vervullen, daar ze de personen die ze in hun team hebben, moeten aansturen om de gewenste prestatie te leveren. Tot slot sprak minister Welzijn de hoop uit dat hij een prettige samenwerking met de directie zal hebben en hield hen voor dat integriteit en transparantie voor hem doorslaggevend zijn. Het protocol van overdracht werd daarna getekend tussen voormalige minister, Sieglien Burleson, en minister Ferdinand Welzijn.
Hierna richtte hij zich in een toespraak tot het overig personeel van het ministerie. “Leiding geven is geen gemakkelijke taak, omdat ieder mens een eigen karakter heeft met zijn positieve en minder positieve kanten. U gaat uit huis om te komen werken en uiteindelijk een inkomen te hebben voor uzelf en uw gezin, maar als ambtenaar dient u een bijdrage te leveren aan de opbouw van het land”, aldus minister Welzijn. De nieuwe HI-minister benadrukte dat alleen wanneer wij elkaar begrijpen en alle neuzen in één richting kijken, wij succesvol zullen zijn.
Tot slot deelde de minister het personeel mee dat hij een open deur policy heeft en dat hij zal proberen een ieder met respect te behandelen, aangezien wij als mens gelijk zijn.

error: Kopiëren mag niet!