Twee jaar gevangenisstraf voor zwaar lichamelijk letsel

Anthony Heldenberg is conform de eis van het Openbaar Ministerie veroordeeld. Deze verdachte moet een celstraf van twee jaar uitzitten voor het zwaar verwonden van Gisto P. De verdachte wordt verweten het slachtoffer opzettelijk en met voorbedachten rade zwaar lichamelijk letsels en abdominale steekverwoningen te hebben toegebracht met als gevolg dat het slachtoffer multipele inwendige bloedingen en darmperforatie heeft opgelopen. Kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor achtte de feiten tegen Heldenberg wettig en overtuigend bewezen. Zij gaf de verdachte te kennen dat hij van geluk mag spreken dat het niets anders is afgelopen met het slachtoffer. Het slachtoffer heeft de opgelopen letsels overleefd. Heldenberg blijft het resterend deel van de straf nog uitzitten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!