Bink wil spoedige overmaking districtsgeld Commewijne

Assembleelid Ingrid Karta-Bink (PL) hoopt dat de regering er spoedig werk van maakt dat het districtsgeld van Commewijne wordt overgemaakt. “Wij hebben zelf van de districtscommissaris vernomen dat hij SRD 480.000 in 2016 ontvangen heeft van het ministerie van Regionale Ontwikkeling, terwijl het geld over het vierde kwartaal van 2015 niet ontvangen is”, zei de politica dinsdag in De Nationale Assemblee (DNA). Volgens de parlementariër is het opvallend dat Commewijne in de meeste gebieden nu verwaarloosd uitziet, omdat er geen geld is in het district. Zo zijn zandwegen helemaal niet begaanbaar. Zij deed een beroep op het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) om alsnog de overmakingen te doen, zodat er betere wegen komen in het district. Zij kijkt ernaar uit dat deze wegen worden opgenomen in het asfalteringsproject Dalian 4.
FR

error: Kopiëren mag niet!