10 jaar geëist voor bezwangeren zwakbegaafd meisje

De verdachte Steven S. hoorde een straf van 10 jaar tegen zich eisen. Aan deze verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij een minderjarig zwakbegaafd meisje heeft bezwangerd. Op 11 maart 2016 kreeg de politie het bericht dat een zwakbegaafd meisje van 12 jaar was bevallen. Op basis van deze melding werd een onderzoek ingesteld. Uit verklaring van het slachtoffer bleek dat de verdachte haar had bezwangerd. Steven werd in verband met het onderzoek in verzekering gesteld. De verdachte werd op diverse momenten gehoord en heeft vanaf het prille begin volmondig toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt aan dit strafbaar feit. Officier van Justitie Roy Elgin achtte de feiten tegen deze verdachte wettig en overtuigend bewezen en eiste de bovenvermelde straf. Advocaat Harold Belfor zal op de zitting van 10 april pleiten. De verdachte blijft hangende het verdere onderzoek aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!