Autobestuurder gevlucht na aanrijding

Autobestuurder gevlucht na aanrijding (1)In het weekend heeft zich een geval voorgedaan aan de Indira Gandhiweg. De bestuurder van deze grijze wagen heeft ter hoogte van de Vredeslustweg een aanrijding veroorzaakt. Hij heeft de rijrichting van de bromfietser doorkruist met als gevolg de botsing. De bestuurder maakte zich na de aanrijding uit de voeten. De bromfietser raakte gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De politie van Verkeersunit Regio Midden Suriname is belast met het onderzoek. In opdracht van de sterke arm werd het voertuig weggesleept. De autobestuurder moet zich binnen vier uren aanmelden bij de politie. Indien de autobestuurder zich niet aanmeldt, staat inverzekeringstelling op dit strafbaar feit. Het onderzoek duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!