13-jarig meisje steekt vriendin neer

Een 13-jarig meisje heeft in de nacht van zaterdag op zondag 22 januari een leeftijdsgenoot verwond met een scherp voorwerp. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Het betreft in deze twee vriendinnen die op een feest waren in het ressort Flora. Volgens getuigen is er een ruzie ontstaan tussen deze twee meisjes om een vriend. De één vond dat de andere zou hebben geroddeld over haar. Hierover raakten beiden meisjes, elk 13 jaar, verwikkeld in een woordenwisseling welke uitgemond is in een steekpartij. De meisjes waren met een groep op het feest toen dit ter sprake kwam. De steekgrage is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en is intussen overgebracht naar Opa Doeli. Het wapen waarmee zij de andere uit jaloezie heeft verwond, is vooralsnog niet gevonden. Het slachtoffer heeft een diepe steek aan haar buikstreek opgelopen, waardoor operatief ingrijpen noodzakelijk was. “De ouders moeten beter letten op hun kinderen”, adviseert een getuige, die ook op het feest aanwezig was. De politie van Jeugdzaken is belast met het verdere onderzoek. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!