Gewapende roofoverval op zinkplatenfabriek

Een vrouw en haar twee kinderen zijn zondag op klaar lichte dag slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval aan de Indira Gandhiweg. Het betreft in deze een zinkplatenfabriek. Volgens de eigenares was zij samen met haar 16-jarige zoon en 13 jarig meisje thuis. Haar man was naar de markt. De criminelen hebben een ijzeren deur geforceerd en via die opening zich toegenag tot de woonruimte verschaft. Zij werd samen met haar twee kinderen die op dat moment sliepen overmeesterd door vijf criminelen allen gemaskerd en gewapend. Onder bedreiging van vuistvuurwapen werd zij onder schot gehouden. De daders hebben haar en haar kinderen daarna gekneveld en beroofd van een kluis met daarin een onbekend geldbedrag en waardevolle sieraden. Deze zinkplatenfabriek was niet open op de zondag. De politie van De Nieuwe Grond is belast met het onderzoek. De daders zijn voortvluchtig met de kluis.

error: Kopiëren mag niet!