VHP installeert kern te Santigron

VHP installeert kern te SantigronOp zondag 15 januari heeft de Vooruitstrevende Strevende Hervormingspartij een kern geïnstalleerd te Santigron in het district Wanica. De VHP heeft Santigron altijd aan partners overgelaten. Nu is het tijd om zelf Santigron en andere gebieden waar de partij niet zichtbaar was, aan te doen.
“In het kader van ons streven willen wij een partij zijn voor alle Sranan mangs. Wij beseffen als geen ander dat dit alleen kan gebeuren door het identificeren en versterken van trekkers uit deze doelgroepen. Daarom is de partij verheugd en voelen wij ons gelukkig dat de kernvoorzitter toegang heeft gezocht en gevonden bij de partij en heeft aangetoond dat bij de VHP er geen drempels bestaan om welke ambitie dan ook, voor welke etnische groep dan ook te realiseren.
Laat dit gegeven voor geheel Suriname een historisch feit zijn, een voorbeeld van hoe wij als partij ons landelijk zullen profileren als politieke partij om te bewijzen dat het ons te doen is om de gehele Surinaamse bevolking, anders dan in combinatieverband is geëtaleerd.”
De VHP feliciteerde bewoners van Santigron met de installatie van de kern en beloofde ondersteuning om de ontwikkelingsmogelijkheden te ontplooien en ze aan te wenden tot eigen onafhankelijkheid om in het eigen levensonderhoud te voorzien. “Daarnaast zal de partij wanneer wij regeermacht verwerven een zodanig financieel- economisch beleid voeren dat u rechtvaardigheid heeft voor uw noeste arbeid.”

error: Kopiëren mag niet!