Rechter gelast rapportage in levensberovingszaak

Kantonrechter Ingrid Lachitjaran heeft maandag de strafzaak tegen de verdachte Waliza D. in behandeling genomen. De 21-jarige verdachte staat terecht in een levensberovingszaak welke gepleegd is in het binnenland. Op 9 september 2016 is het slachtoffer Parboza L. van het leven beroofd. De verdachte heeft het slachtoffer met een houwer letsels toegebracht, de dood als gevolg hebbende. De verdachte reageerde niet op de vragen van de tolk en bleef met zijn hand aan zijn hals drukken. De rechter die deze handelingen van de verdachte op de zitting waarnam, gelastte psychologische en psychiatrische rapportage over de verdachte. Op de rechtszitting heeft de rechter advocaat H. Belfor toegevoegd aan de verdachte voor juridische bijstand. Op 20 februari vindt de verdere behandeling plaats. De verdachte blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!