Lions School Excellence Award Commewijne

Lions School Excellence Award Commewijne (1)
Lions School Excellence Award Commewijne (2)De Lions Club Commewijne heeft op 28 augustus de beste van de beste leerlingen op de scholen in Commewijne in de bloemen gezet. Het ging om de best geslaagden van de glo-, lbo-, mulo- en vos-scholen in Commewijne. De organisatie heeft in totaal 35 best geslaagden uit Commewijne gehuldigd. Het waren 22 geslaagden van het glo, 4 van lbo, 5 van mulo en 3 van de Scholengemeenschap Tamanredjo (vos). Dit is een traditioneel project van Lions Club Commewijne, dat voor de 31ste keer werd uitgevoerd.
Roy Mohan, clubpresident, zegt dat zulke evenementen leerlingen aanmoedigen om betere prestaties te leveren. “Wij proberen met zulke evenementen de leerlingen te stimuleren om prestaties neer te zetten, waarvoor zij een erkenning krijgen. Er zijn uitdagingen voor zowel leerlingen, leerkrachten als de gemeenschap. Het lijkt op een competitie, maar het is gewoon een uitdaging om de beste te zijn in de klas of voor de scholen of in het land zelfs”, zegt Mohan.
De leerlingen kregen allemaal een certificaat en een waardebon als erkenning voor hun prestatie. De Maritieme Autoriteit Suriname heeft voor de beste student een laptop ter beschikking gesteld. Er kon geen keuze worden gemaakt tussen drie leerlingen die hetzelfde puntenaantal hebben. De drie leerlingen waren Waheeda Gaj (LBO Meerzorg), Etnel Danica (Mulo Sewrajsing) en Chantal Sireen (LBO Tamanredjo). Tussen hun werd er een loting gehouden. Chantal Sireen trok het winnende lot.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!