Hearings kiesstelsel bijna afgerond

KiesregelingDe presidentiële commissie onder leiding van raadsadviseur Jules Wijdenbosch die de aanpassing van het kiesstelsel en de Kiesregeling onder de loep neemt, staat op het punt om het horen van politieke partijen af te ronden. Als alles volgens plan verloopt, ontvangt de commissie vandaag, vrijdag, achter gesloten deuren de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO), van Waldy Nain. Uit betrouwbare bron wordt vernomen, dat voorzitter Nain, wegens omstandigheden, niet zal deelnemen aan dit tweede gesprek. Er is een PDO- delegatie samengesteld om de standpunten van de partij kenbaar te maken. Eerder werd er gezamenlijk met alle politieke partijen vergaderd en van gedachten gewisseld. Daarna vonden er gesprekken plaats met individuele partijen. De PDO is de laatste in het rijtje, die na consultatie met de partijstructuren haar standpunten zal bekendmaken..

error: Kopiëren mag niet!