Politie vraagt alertheid van bromfietseigenaren

In de periode juni tot augustus zijn er meer dan 10 bromfietsen gestolen in het ressort Leiding 9a.
De meeste aangiften zijn gedaan door bewoners van vooral Leiding 8a, 8 en 7b. De diefstallen hebben in de nachtelijke uren plaatsgevonden. Uit het politieonderzoek is gebleken dat de meeste bromfietsen zijn weggenomen, omdat ze niet afgesloten stonden geparkeerd. Anderen zijn naast de woning van de eigenaar, veelal op onverlichte plekken achtergelaten, waardoor criminelen hun kans schoon zagen hun daad te plegen. De diefstallen werden pas de volgende dag ontdekt door de eigenaren, toen zij de bromfiets nodig hadden. De politie doet een beroep op eigenaren van fietsen en bromfietsen om deze vervoersmiddelen altijd op slot te doen.

error: Kopiëren mag niet!