OS 2 Hockey tevreden met prestaties leerlingen

De Openbare School (OS) 2 Hockey is tevreden met de prestaties van haar leerlingen. Er hebben ongeveer 44 leerlingen geparticipeerd aan de toets waarvan 11 zijn geslaagd en 21 schooladvies hebben verkregen. Drie leerlingen zijn de beste geslaagden op school. Op de eerste plaats is gekomen Bill Aloeboetoe, als tweede Eudia Afonsoewa en Shadhier Hirasingh is als derde geëindigd. De ouders van de drie kinderen zijn heel blij met de prestatie van hun kinderen. Men heeft ook kunnen zien dat de kinderen hard hun best hebben gedaan. De vakken die vooral goed zijn gegaan zijn aardrijkskunde, Taal en Geschiedenis. Het nummer 1 van de school is geslaagd met een 8 voor Aardrijkskunde en Geschiedenis. Zowel het nummer 1 als 3 heeft voor beide vakken een 7 gescoord.

error: Kopiëren mag niet!