Blijdschap bij uitslag glo-toets

Blijdschap bij uitslag GLO toets
1FRONT GLO2
1FRONT GLO3Heel veel lachende gezichten waren te zien tijdens de uitslag van de glo-toets over het schooljaar 2015-2016. Dagblad Suriname heeft de indrukken van drie scholen kunnen vastleggen. Het gaat om de St. Agnesschool, die valt onder de RKBO-scholen, met 80% geslaagden waarvan twee Go-Glo geslaagden. Dit zijn kinderen die een totaal aantal punten boven 60 gehaald hebben en vaak tevens de bestgeslaagden van de school zijn.
De JTH Wenzelschool van de Stichting EBGS haalde 83% geslaagden waarvan twee Go-Glo geslaagden. Één van deze geslaagden haalde 65 punten en een tien voor het vak Rekenen. De Kangoeroeschool, een particuliere school, haalde een slagingspercentage van maar liefst 97% en telt ook twee Go-Glo geslaagden. Het schooljaar werd door de leerkrachten en de geslaagden op feestelijke wijze afgesloten.

error: Kopiëren mag niet!