Gendercommissie VHP organiseert tweedaagse training

De gendercommissie van de Vooruitstrevende Hervormings-Partij(VHP) organiseert in samenwerking met het Institute for Women, Gender and Development Studies van de Anton de Kom Universiteit een tweedaagse training in de Flexmall aan de Surinamestraat. De participatie is geheel gratis. Aan de orde zullen komen op de eerste dag ‘gender en sekse en analyseren van gender verschillen’, ‘omschrijving van genderrollen’, ‘machtsrelaties en constructie van gender’ en het ‘identificeren van gendergelijkheid’. Op de tweede dag worden behandeld ‘de verschillende vrouwenconferenties, nationaal en internationaal’, ‘gender en ontwikkeling interpreteren’ en ‘belang omschrijving gender mainstreaming in het beleid’. ‘Deze training past in het beleid van de VHP, de gendergedachte en genderbewustwording komen voldoende tot uiting in de partij. De transformatie, hervormingen en vernieuwingen binnen de partij zijn een feit. In alle structuren van de partij zijn de vrouwen meer dan ooit zichtbaar’, aldus de VHP Mediacommissie.

error: Kopiëren mag niet!