Xaviera Spong winnares 19de Suripop

FRONT Xaviera Spong winnares 1
FRONT Xaviera Spong winnares 2Componist Xaviera Spong is zaterdagavond als winnares gekroond tijdens de 19de Suripop editie in de Anthony Nestysporthal. Zij kon haar oren niet geloven toen zij als winnares werd aangekondigd. Spong schreef het nummer “Yu Kori Mi Ati” gezongen door vocalist Roché Pinas meer bekend als Benjamin Faya. “Het nummer gaat over mijn levensverhaal op relatiegebied”, zegt Spong. Ze had niet verwacht dat ze de eerste plaats zou behalen. Het is de eerste keer dat Spong heeft meegedaan met Suripop. Van de Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur kreeg Spong de prestigieuze Jules Chin A Foeng Trofee, vervaardigd door Pansa Machine Shop en een bedrag. (foto’s: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!