Gevaarlijke situatie Highway

Gevaarlijke situatie Highway (2)
Gevaarlijke situatie Highway (3)
Gevaarlijke situatie HighwayDe toestand van enkele delen van de Highway vormt een zeer irritante situatie voor weggebruikers. Aangezien de vakantie nadert en vele mensen graag naar het zuiden gaan om te zwemmen, zijn deze kraters zeer gevaarlijk. Enkele weggebruikers attendeerden de redactie van Dagblad Suriname erop dat er vooral op de slechte delen van de voornoemd weg juist geen straatverlichting is, waardoor een ongeluk in een hoekje schuilt. “Mensen gaan in de gaten, met als gevolg een lekke band met kromme velgen of zelfs andere schade aan voertuigen. Wacht men weer tot een zware aanrijding met de dood als gevolg?”, zegt een zeer geïrriteerde weggebruiker aan de krant. Zij hoopt dat het ministerie van Openbare Werken werk hiervan maakt. Op de foto’s ziet u enkele kraters nabij Blauwmeer Villapark en Rubens Boys Ranch.

error: Kopiëren mag niet!