Kevin Bisoen reeds twee maanden voortvluchtig

De verdachte Kevin Bisoen heeft zich nu twee maanden buiten het zicht van de politie weten te houden. Hij wordt in verband met het onderzoek betreffende de dubbele moord in Commewijne opgespoord. Op dinsdag 24 mei dit jaar heeft deze verdachte vermoedelijk zijn vriendin, de 37-jarige Leelawattie Sookhoo, en haar 10-jarige dochter Tisha Ahtram van het leven beroofd. De politie van Nieuw Amsterdam had de zaak in behandeling. Uit informatie bleek dat Bisoen een dag voor het incident nog op bezoek was bij de twee slachtoffers. De politie vermoedt dat de verdachte is uitgeweken naar het buitenland. Geruchten deden de ronde dat de verdachte het kind van tien jaar zou hebben misbruikt. De politie geeft hierop geen reactie. De recherche Kapitale Delicten is nog steeds bezig met de opsporing van de verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!