Politie brengt klaarheid in moordzaak Curaçaoweg

De afdeling Kapitale Delicten heeft binnen een dag klaarheid gebracht in de moordzaak van de Curaçaoweg. De politie van Lelydorp kreeg in de vroege ochtend van vrijdag 22 juli melding van een diefstal middels geweldpleging op het adres. Volgens verklaring van de 42-jarige Jerry S. die naar zijn zeggen in een ander vertrek van de woning sliep, zouden rovers zijn vrouw hebben vermoord. De aangetroffen situatie deed het vermoeden bij de wetsdienaren rijzen dat de verklaring van Jerry niet klopte. Naar aanleiding van het resultaat van de Forensische Opsporing en het onderzoek van Kapitale Delicten werd Jerry aangehouden. Bij ondervraging gaf hij toe meer af te weten van de dood van de 33-jarige Giavannea Singotani gehuwd Setroredjo. Op zaterdag 23 juli werd de 33-jarige Bryan T. die eveneens woont aan de Curaçaoweg aangehouden door leden van het Arrestatie Team. Bryan heeft toegegeven samen met Jerry Giavannea van het leven te hebben beroofd. Bryan is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!