Suriname wint ook tweede wedstrijd

U-17 2Suriname heeft ook haar tweede wedstrijd in de U-17 WK-kwalificatieronde in de CFU regio weten te winnen. Onze jongens boekten in een goedbezochte Essedstadion een comfortabele 3-0 overwinning op de jongens van British Virgin Islands. Suriname won deze ontmoeting door doelpunten van Jenairo Enig, Archero Hoever en Asis Saino. Natio staat door haar overwinning aan kop in deze poule met 6 punten. Bahamas won eerder op de dag met 2-0 van Anguilla.
Bondscoach Rogillio Kolf was na afloop een tevreden man. Hij gaf aan dat hij tevreden was met de inzet van onze jongens.” Ik vond ze na de 3-0 wel een beetje nonchalant  spelen, maar overall was het wel een goede wedstrijd”,gaf hij aan. De trainer gaf tot slot aan dat hij in de laatste wedstrijd ook de winst verwacht. “Wij zullen ook in de laatste wedstrijd voor de winst gaan en ik denk ook dat het zal lukken”, aldus de trainer. Zondagmiddag worden de laatste wedstrijden in deze ronde afgewerkt. Ook deze wedstrijden worden in het Essedstadion gespeeld. BVI speelt eerst om 14.30u tegen Anguilla en Suriname neemt het daarna om 17.00u op tegen Bahamas.

error: Kopiëren mag niet!