U-17 Natio met 6-0 langs Anguilla

U-17 2
U-17 (1)Onze nationale U-17 selectie heeft een goede start gemaakt in de eerste ronde van de WK- kwalificatieronde die gistermiddag van start ging. Onze jongens maakten een heel goede indruk in hun eerste ontmoeting en boekten dan ook een verdiende overwinning op Anguilla. Suriname was duidelijk een maatje te groot voor de tegenstander en won de partij met liefst 6-0 na bij rust reeds met 3-0 te hebben voorgestaan. Onze jongens waren op alle fronten de betere partij en hadden de volledige controle over de wedstrijd. Arichero Hoever was de grote man aan de zijde van Suriname. Hij nam liefst drie van de zes treffers van Suriname voor zijn rekening. De overige treffers kwamen op naam van Stefano Aloewel, Mgenze Vola en Jaycee Marsidin. In de andere partij wonnen de jongens van Bahamas met 1- 0 van The British Virgin Islands (BVI). Suriname is na 1 speelronde dus de koploper in poule 6 en neemt het vrijdagmiddag om 17.30 uur op tegen BVI. Anguilla komt om 14.30 uur uitkomt tegen Bahamas. (tekst: E. Paulus/foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!