Organisatie vuilstortplaats Ornamibo

De Vuilophaaldienst en Openbaar Groen, werkarmen van het ministerie van Openbare Werken (OW), zijn samen bezig de vuilstortplaats te Ornamibo te organiseren. Door de slechte staat van wegen zaten voertuigen vaak vast op de stortplaats. De wegen op de stortplaats worden georganiseerd om zo het vuil makkelijker te kunnen dumpen. Daarnaast wordt de omgeving en de stortplaats regelmatig bespoten. Het ligt in de bedoeling dat de buurtbewoners geen last meer moeten hebben van vliegen. Er wordt in ieder geval aan gewerkt dat de buurt in de droge tijd er geen last van zal hebben. De bespuiting zal volgens de voorlichtingsafdeling van OW regelmatig moeten geschieden. Er wordt nu ook ervoor gezorgd dat het vuil gedempt wordt na de storting. Hierdoor zal de stank veel minder moeten worden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!