PLO betaalt bushouders al uit

De Particuliere Lijnbusorganisatie(PLO) is al gestart met de uitbetalingen van de subsidiegelden aan bushouders. Het ministerie van Financiën heeft de schuldige subsidie nog niet gestort op de rekening van de PLO. De PLO is met de bank overeengekomen dat op het moment de organisatie de reçu’s kan aantonen, de PLO een voorschot krijgt om bepaalde trajecten uit te kunnen betalen. PLO-voorman John Mahadewsingh benadrukt dat het ministerie het geld nog niet heeft gestort, en men dus niet in de veronderstelling moet leven dat men wordt overgeslagen.
De trajecten Paramaribo-Nickerie,
Paramaribo -Southdrain en Paramaribo-Commewijne zijn tot nog toe al uitbetaald. Volgens de voorzitter worden de kleine trajecten eerst afgehandeld. De PLO heeft van de bank een debet limit tot SRD 4 miljoen gekregen. De overheid moet de bushouders rond SRD 7 miljoen uitbetalen. Momenteel is er nog een gat van SRD 3 miljoen voor de uitbetaling. Mahadewsing verwacht de komende week de helft dan het geld afgelost te zien. Het ander deel wordt de week daarop verrekend met de bank.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!