Historische Mahonieboom gaat neer

MAHONWoensdagmorgen is aan de dr. J.F. Nassylaan een oude, historische Mahonieboom omgevallen. De bewoners en de verkeersdeelnemers werden verrast hierdoor. De omgevallen boom heeft ook de elektrische bedrading en een elektrische mast bij de val meegenomen. Openbaar Groen was er heel snel bij om met hun equipement alles weer netjes op te ruimen. Er hebben zich gelukkig geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Er staan nog een aantal bomen met soortgelijke problemen inde zelfde rij en in dezelfde straat overeind. Wij hebben in dit ene geval wonderwel geen ongelukken van overgehouden. Het is zaak dat Milieubeheer voor de toekomst wel planmatig te werk gaat en de nodige maatregelen treft zodat we gevrijwaard blijven van ongelukken. Slagvaardigheid is geboden. (foto’s: Kevin Ngadimin)

error: Kopiëren mag niet!