Drie politiemannen Uitvlugt buiten functie

Drie politiemannen, te weten agent derde klasse K., agent tweede klasse K.  en  aspirant van politie B., allen te werk gesteld op Uitvlugt, zijn dinsdag door de korpsleiding buiten functie gesteld ter zake afpersing. Uit het onderzoek is gebleken dat deze drie politiemannen geld hebben aangenomen van een winkelier die in overtreding was. De agenten hadden de vergunning van de winkelier na de overtreding in beslag genomen. Naderhand is gebleken dat de agenten de vergunning terug hadden gegeven, omdat zij in ruil daarvoor geld hebben ontvangen. In plaats dat de politieagenten optreden tegen de overtreder hebben zij zich vergaloppeerd en hebben zij zichzelf door hun afkeurenswaardig handelen, in problemen gezet. In het belang van het verdere onderzoek zijn de politiemannen buiten functie gesteld.
Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!