Kind betrokken bij aanrijding Waaldijkstraat en Prinsenstraat

Een aanrijding heeft dinsdagmiddag rond 15.45 uur plaatsgevonden op de hoek van de Waaldijkstraat en de Prinsenstraat. Daarbij waren drie personenwagens betrokken. Uit het onderzoek blijkt dat een witte Toyota Crown als veroorzaker is aangemerkt. Kort voor de aanrijding reed de Crown over de Prinsenstraat. De bestuurder verleende geen voorrang aan een grijze Toyota Ist die over de Waaldijkstraat richting Ondrobong reed. Deze wagen is door de aanrijding op het wegdek gekeerd en tegen zijn tegenligger, een blauwe Toyota Ist, aangekomen. Ook dit voertuig is aanzienlijk beschadigd. In deze grijze Ist zat een vrouw met haar zoontje. De jongen heeft verwondingen opgelopen aan zijn voorhoofd. De politie van Nieuwe Haven was na de aanrijding ter plaatse. De bestuurders van de Toyota Ist zijn wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is vooralsnog niet bekend of de veroorzaker al dan niet in het bezit is van een rijbewijs. Een van de drie agenten weigerde resoluut om een antwoord te geven op de vraag of de  veroorzaker wel of niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!