Dame na roof geduwd in goot

Een 26-jarige dame liep maandag op klaarlichte dag over de Cha Cha Rahiemweg. Op een gegeven moment reed een wagen langs. Het voertuig stopte enkele meters verwijderd van de dame en een man stapte uit. Hij liep vervolgens regelrecht naar de dame en rukte haar gouden ketting van haar hals. Hij duwde haar vervolgens in de langslopende goot. Na de daad stapte de kettingdief weer in zijn wagen, een Toyota Corolla, en reed in de richting van de Hoelasweg op. Volgens de aangeefster was de rover gewapend met een mes. De politie van Latour werd hierover gewaarschuwd. Het slachtoffer schreeuwde om hulp en werd later omringd door omstanders. De rover was toen echter al verdwenen. Het onderzoek in deze straatroof duurt voort.
Saskia Bandhan     

error: Kopiëren mag niet!