Lijnbus veroorzaakt aanrijding op Indira Gandhiweg

Lijnbus veroorzaakt aanrijding op Indira GandhiwegEen lijnbus heeft maandag een aanrijding veroorzaakt aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Nieuw Weergevondenweg. De lijnbus probeerde de personenwagen vanuit links in te halen. Echter is deze inham bestemd voor bestuurders, die in de Nieuw Weergevondenweg willen inslaan. Vanwege dit verkeerd rijgedrag van de lijnbuschauffeur en de daaruit voortvloeiende aanrijding, ontstond er een lange file op het wegdek. Beide chauffeurs moesten wachten totdat de politie ter plekke verscheen. De passagiers die aan boord van de lijnbus zaten, moesten noodgedwongen uitstappen om een andere bus te pakken en zodoende hun route te vervolgen. Deze aanrijding is compleet in het nadeel van de lijnbus uitgevallen.

error: Kopiëren mag niet!