USD 10.000 buitgemaakt bij inbraak

Inbrekers hebben een woning aan de Lawastraat tot hun doelwit gemaakt. In de nacht van zaterdag op zondag hebben de daders ingebroken in de hoogbouwwoning van de benadeelde N.T. Hij was omstreeks 08.00 uur van huis vertrokken. Toen de benadeelde omstreeks 01.00 uur thuis arriveerde, merkte hij dat de woning zowel op de benedenverdieping als de bovenverdieping overhoop was gehaald. Hij had in één van de slaapkamers USD 10.000 verborgen. Een onderzoek in de woning heeft uitgewezen dat de inbrekers met het geld, waardevolle sieraden en nog andere zaken ervandoor zijn gegaan. De criminelen hebben het traliewerk van een raam en vervolgens een schuifraam geforceerd. Via de ontstane opening hebben zij zich toegang tot de woning verschaft. De politie van Flora heeft de aangifte ter zake opgenomen. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht in deze zaak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!