Stutgard gaat voor voorzittersstoel DOE

Stutgard gaat voor voorzittersstoel DOERicky Stutgard, hoofdbestuurslid van de partij voor Democratie Ontwikkeling in Eenheid (DOE), zal zich verkiesbaar stellen voor het voorzitterschap van de partij. Dit laat de politicus op zijn facebook-pagina weten. Op het congres van de partij maandagavond is besloten dat er vervroegde hoofdbestuursverkiezingen komen. Het bestuur, onder leiding van Carl Breeveld, heeft een maand de tijd om een commissie te benoemen voor de organisatie van de vervroegde verkiezingen. Op het congres zou aanvankelijk gesproken worden over het of niet verder participeren van de partij in coalitieverband met de BEP en de NDP. Door heftige kritiek richting de partijleiding is dit agendapunt echter niet doorgegaan. Opmerkelijk in deze was dat Stutgard, die al enige tijd kritiek levert over het functioneren van de partij, staande de vergadering is vetrokken. “Het is niet juist dat ik gisteravond de vergaderzaal van DOE boos heb verlaten. De vergadering moest om half zeven beginnen, maar startte om half acht. Een uur lang werd gediscussieerd als ik de vergadering wel of niet mocht bijwonen. Er waren felle tegenstanders, maar ook even felle voorstanders”, stelt Stutgard in zijn reactie. Het is de redactie van de krant bij het ter perse gaan van de krant niet gelukt om meer informatie los te krijgen.
FR

error: Kopiëren mag niet!